Informace k zápasům v Podlázkách a Krčíně

17.09.2015 22:28

        Naše muže o víkendu čekalo venkovní dvoukolo. V sobotu v Podlázkách a v neděli v Krčíně.
Vzhledem k sobotní slávě, kdy si Luboš bral svou přítelkyni Lenku a pracovním povinnostem, odjížděli naši muži oslabeni o pět lidí základní sestavy. Domácím také chyběli dva elitní útočníci, kteří nehráli kvůli zranění. 

        V první půli se vůbec nedařilo obraně a ze 17 útoků se nám podařilo zneškodnit pouze jediný a tak jsme dostali 16 branek. V útoku se bohužel tolik nedařilo, i když deset branek v první půli není úplně špatné. Takže po prvním poločase jsme prohrávali 16:10. Ve druhé půli se už obraně začalo trošku dařit, ale ne natolik, aby se podařil obrat v zápase a tak jsme prohráli 24:16 a připsali si první letošní porážku.
Sestava: Majer, Přibáň, Nový, Benedikt, Havelka, Lenfeld, Löfler, Diviš, Tlustý M., Tlustý F., Andrlík, 
 

        Druhý den v neděli jsme jeli do Krčína, který se snaží do týmu zabudovat dorostence, kteří loni získali dorostenecký titul mistra republiky. Náš tým jel o něco silnější sestavě než v sobotu do Podlázek, ale i tak jsme nejeli v plné síle. Spousta hráčů po probdělé noci na tom nebyla se silami úplně nejlépe a zápas jsme tam jeli odehrát a hlavně přežít na střídačce jsme měli na střídání pouze jednoho do obrany a jednoho do útoku. Na domácí jsme zkusili nastoupit od první minuty a zaskočit je. Dařilo se nám proměňovat útok za útokem a to zejména Žilákovi, který nás posílil z béčka a po celý zápas byl velmi platným hráčem. Obraně se dařilo získat několik balonu a tak se nám podařilo během první půle trhnout na pět branek. Do konce poločasu se nám dařilo držet si náskok a po prvním poločase jsme šli do šaten s pohodovým šestibrankovým náskokem 13:7. Ve druhém poločase jsme chtěli hrát stejně, ale postupem času docházely síly a hlavně jsme v útoku začali kupit jednu chybu za druhou a dali jsme domácím šanci skóre stáhnout až na dvě branky...v závěrečných minutách se v brance několikrát zaskvěl brankář Majer a se závěrečným hvizdem jsme se mohli radovat z vydřeného vítězství 20:18. Tyto dva body pro nás mají cenu zlata, zvlášť v jaké sestavě a v jakém rozpoložení jsme na zápas do Krčína jeli.
Sestava: Majer, Lenfeld, Moravec, Havelka, Löfler, Zimmermann 6, Kroft R. 7, Žilák 7, Tlustý F.
 

        Příští víkend doma hostíme nováčka ze Žatce, který také zužují zranění. Přijďte nás podpořit v boji o další ligové body.

Kontakt

Nhtymakov-muzi

Facebook: Tj Sokol Tymákov
Souřadnice GPS: Loc: 49°43'7.874"N, 13°30'53.25"E
Trenér a vedoucí:
Václav Majer

Nejbližší zápas našeho týmu : 

 

TOPlist