Info k zápasu v Nýřanech

31.08.2015 18:10

Tj Dioss Nýřany - Tj Sokol Tymákov  12:19  (7:10)       

 

 Závěrečný srpnový víkend se dostalo i na naše poslední ligové družstvo mužů, kterým se loni podařil historický úspěch, a získali mistrovský titul. Jelikož žateckým házenkářům se taky podařil historický úspěch a to prvně v historii klubu postoupit do první ligy, tak jsme přišli o bratry Nociary, kteří u nás museli ukončit hostování. Museli jsme se poohlédnout po jiných posilách, nakonec se nám podařilo domluvit se s Jirkou Andrlíkem z Ejpovic (na oplátku do Ejpovic šel hrát Franta Tlustý) a z Dobrušky Aleše Lenfelda. 

        V prvním kole jsme zajížděli na horkou půdu do Nýřan, kteří v loňském ročníku skončili na velmi pěkném čtvrtém místě. Loni jsme měli čest s tímto soupeřem také začít nový ročník, po velké bitvě se nám je podařilo porazit a tak jsme do nového ročníku vstoupili vítězně. Do téhle sezony jsme chtěli navázat stejně a vyhrát, ale tentokrát jsme zajížděli na hřiště soupeře a tak nás čekal mnohem těžší zápas než ten v loňské sezoně. Od začátku se dařilo spíše útokům a po pár minutách byl stav 5:5, poté se rozchytal v brance Majer a společně s obranou ve složení Benedikt, Moravec a Hoblík posbíralo pár balonů a nám v útoku ve složení Kroft R., Kroft L. a Zimmermann se podařilo vsítit pár branek a tak na ukazateli skóre v desáté minutě svítilo skóre 5:8. Minutu před koncem bylo skóre 7:10 a domácí měli výhodu útoku, který se jim pár vteřin před koncem nepodařilo proměnit, a my jsme měli ještě pár sekund na rychlý protiútok, který jsme bohužel taky neproměnili a tak jsme šli na poločasovou přestávku s vedením o tři branky 7:10. Ve druhém poločase jsme měli výhodu výhozu a mohli jsme jít do útoku pokusit se vedení navýšit, což se nám podařilo, a když v brance stále čaroval Majer, tak jsme se dokázali domácím trhnout i na rozdíl pěti branek. Tento náskok jsme si drželi až do konce. Ke konci zápasu dostali šanci i hráči z lavičky a tak si kromě náhradního brankáře zahráli všichni, kteří byli na soupisce. Hned v prvním kole jsme navázali na loňské výsledky a výborně vstoupili za obhajobou titulu! Naše posily se ukázali v dobrém světle a to jak Jirka, tak Aleš zahráli dobře. Tak snad budou pokračovat ve stejném duchu i v dalších zápasech. 

        Závěrem bych chtěl vyzdvihnout týmového ducha, všichni jsme tahali za jeden provaz a povzbuzovali se navzájem, tak by to mělo být každý zápas! Nicméně bych chtěl vyzdvihnout výkon Majera, který v brance doslova čaroval a zaslouženě byl vyhlášen nejlepším naším hráčem!! Sestava a branky: Majer, Přibáň, Benedikt, Moravec, Hoblík, Löfler, Havelka, Kroft R., Kroft L.3, Zimmermann 8, Andrlík 6, Žilák 2, Tlustý F. Příští zápas se naši hráči představí na domácím hřišti proti soupeři z Nezvěstic a to v neděli 6.9. od 16:15, přijďte nás podpořit za dalším vítězstvím.

Kontakt

Nhtymakov-muzi

Facebook: Tj Sokol Tymákov
Souřadnice GPS: Loc: 49°43'7.874"N, 13°30'53.25"E
Trenér a vedoucí:
Václav Majer

Nejbližší zápas našeho týmu : 

 

TOPlist