Info k zápasu s Nezvěsticemi

07.09.2015 20:47

        Ve druhém ligovém kole se naši muži poprvé představili před domácím publikem. Od 16:15 jsme za velmi větrného počasí hostili loňský třetí celek z Nezvěstic. Loni jsme s tímto soupeřem hráli v základní části velmi vyrovnané zápasy, když jsme u nich vyrovnali trestem po čase a doma vyhráli o pouhou branku, v semifinále jsme na jejich hřišti vyhráli větším brankovým rozdílem, zejména díky zranění nezvěstických hráčů.
Obě mužstva na hrací plochu přivedl rozhodčí Jan Adámek z Příchovic.


        Z počátku utkání měli navrh útočníci nad brankáři a v páté minutě hosté vedli o jednu branku 2:3. Po pár útocích se nám podařilo skóre otočit a to díky úspěšným zákrokům Majera, který podal opět výborný výkon i obraně, která dokázala sebrat několik balonů. V útoku se střelba dařila a hostující brankáři se během zápasu několikrát v brance protočili. Hostující obrana hrála velmi tvrdě a je s podivem, že jejich zákroky skončily pouze u žlutých karet. Po prvním poločase jsme odcházeli s pohodlným náskokem šesti branek a to v poměru 12:6.
Ve druhém poločase jsme trochu polevili a nechali hostující házenkáře snížit na čtyři branky. Naštěstí jsme se chytli včas a velké drama jsme z konce utkání neudělali a dokráčeli jsme si pro čtyřgólovou výhru 18.14 ke konci zápasu si zahráli i hráči z lavičky. Po dvou odehraných utkání máme plný bodový zisk společně s Újezdem a Brnem, díky lepšímu skóre vedeme prvoligovou tabulku. 
sestava a branky: Majer, Přibáň, Benedikt, Moravec, Hoblík, Lenfeld, Havelka, Zimmermann 8, Kroft R. 4, Kroft L. 3, Andrlík 3, Tlustý F.
        

        Příští víkend zajíždíme na dvoukolo do středních a východních Čech a to do Podlázek a Krčína. V Podlázkách, kterým se v posledních dvou utkání zranili dva útočníci, hrajeme v sobotu od 10:00 a druhý den v Krčíně od 11:00. Snad se nám podaří urvat co nejvíce bodu a dále se vyhřívat na vrcholu tabulky.

Kontakt

Nhtymakov-muzi

Facebook: Tj Sokol Tymákov
Souřadnice GPS: Loc: 49°43'7.874"N, 13°30'53.25"E
Trenér a vedoucí:
Václav Majer

Nejbližší zápas našeho týmu : 

 

TOPlist