Info k zápasu 9. kola v Nezvěsticích

13.10.2014 17:35

          Dnes 12.10 jsme zajízděli na velmi horkou půdu do Nezvěstic,kteří loni získali bronzové medaile. Našemu soupeři se minulý víkend dařilo stejně jako nám a v obou zápasech dokázali porazit brněnské soupeře. 

          Před vzájemným utkáním jsme byli na druhém místě pouze o skore před týmem z Nezvěstic a tak se očekával velmi vyrovnaný a tuhý boj. V zápase nám nemoh pomoci Danko Nociar ze Žatce, který dostal kašlíček a rýmičku 
Do začátku utkání jsme vstoupili lépe a ujali se vedení, bohužel domácím se vždy podařilo srovnat krok. V průběhu první pule se spíš hrála pomalejší házená a oběma útokům se dařilo držet balon. Naší obraně se přeci jen dařilo lépe a po poločase na ukazateli svítil výsledek 4:6. Ve druhém poločase padlo přece jen už více branek. Nám se prakticky celý druhý poločas dařilo držet jedno až dvoubrankový náskok, bohužel jako v zápase v Přešticích se nám nepodařilo odskočit na tři branky a tím se více uklidnit, takže jsme se strachovali až do konce zápasu, kdy na nás dolehla nervozita a vyrobili jsme několik technických chyb. Bohužel pro nás se domácím podařilo v poslední minutě stav utkání otočit a byli jsme to poprvé v zápase my, kdo musel dotahovat. Měli jsme na to zhruba pul minuty, podařilo se vybojovat faul na zhruba devítí metrech, rozhodčí Bukovský odpískal konec zápasu a my měli poslední šanci urvat alespoň bod, naštěstí se trest po čase podařilo proměnit a odvezli jsme si cennou remizu 13:13. Kdyby nám před zápasem někdo řekl,že odjedeme s bodem, tak budeme spokojeni, ale po průběhu zápasu jsme spíše zklamáni...bohužel hra v útoku opět nebyla ideální...sestava: Majer,Přibáň,Benedikt,Moravec,Hoblík,Havelka,Nociar Pavel,Zimmermann (8), Kakeš (2),Kroft Roman (2),Kroft Luboš (1),Tlustý František.
           Příští víkend jedeme na dvoukolo do Rokytnice a Studenky, tak doufám, že se hra útoku zlepší a přivezeme zpět do Tymákova nějaké body.

Kontakt

Nhtymakov-muzi

Facebook: Tj Sokol Tymákov
Souřadnice GPS: Loc: 49°43'7.874"N, 13°30'53.25"E
Trenér a vedoucí:
Václav Majer

Nejbližší zápas našeho týmu : 

 

TOPlist