Info k zápasu 6. kola Přeštice vs. Tymákov

01.10.2014 12:35

        Dnes 28.9. ve sváteční den jsme zajížděli na venkovní zápas do Přeštic. Přeštice si v novém ročníku nevedou vůbec špatně a se šesti body byli na čtvrtém místě prvoligové tabulky, měli tedy o jeden bod více než my.

        Tudíž se předpokládalo, že zápas bude vyrovnaný a také tomu tak bylo...od začátku zápasu měli navrch domácí a byli v mírném vedení, ale ani jednou ne o víc jak jednu branku...poločas skončil vítězstvím domácích 8:7, nic nebylo ztraceno a tak jsme museli ve druhé puli máknout, abychom toto jednogolové manko smazali. Hned v prvním útoku se nám to podařilo. Na začátku druhé pule se nám výsledek zápasu podařilo otočit a byli to domácí, kteří museli dotahovat. Obrana sebrala několik balonu a měli jsme několikrát šanci trhnout se na rozdíl dvou branek. Bohužel ani jednou se nám to nepovedlo a až do konce zápasu to bylo vždy max o jednu branku. Minutu před koncem se podařilo domácím vyrovnat na 13:13 a my měli šanci jít ještě do útoku a strhnout vítězství na naši stranu. Pár vteřin před koncem jsme vybojovali trest relativně v úhlu, který jsme bohužel neproměnili a zápas skončil nerozhodně, bod z venku se počítá, ale měli jsme vyhrát.
Sestava: Majer,Přibáň,Benedikt,Hoblík,Moravec,Havelka,Zimmermann (9),Kakeš (2),Kroft Roman (1),Kroft Luboš (1),Nociar Daniel
        Příští víkend máme doma dvoukolo a v sobotu přivítáme 1.NH Brno a v neděli nováčka Draken Brno. Doma budou hrát i ženy, které doma čekají Dobruška a Krčín, tak přijďte zafandit a být naším osmým hráčem.

Kontakt

Nhtymakov-muzi

Facebook: Tj Sokol Tymákov
Souřadnice GPS: Loc: 49°43'7.874"N, 13°30'53.25"E
Trenér a vedoucí:
Václav Majer

Nejbližší zápas našeho týmu : 

 

TOPlist