Info k zápasu 3. a 4. kola Krčín a Opatovice

18.09.2014 11:06

         Po dvou domácích zápasech,kdy se nám podarilo získat plný počet bodů jsme jeli po prvé na venkovní hřiště,a to na dvoukolo do Krcina a Opatovic nad Labem. 

          Bohužel jsme nemohli počítat s klukama kteří u nás hostuji ze Zatce, ale také i s naším bekem Martinem Benediktem a tak jsme odjeli jen se třemi obránci. Kdyby se náhodou někomu něco stalo,nebo padla červená karta byl připraven zaskočit na obraně Luboš Kroft. 
U sobotního zápasu jsme očekávali, že budou obrany prevysovat nad útokem, jelikož se oba týmy pyšní dobrými brankáři a obránci...taky tomu tak bylo a od prvních minut byl zápas velmi vyrovnaný a moc gólů nepadalo...celý první poločas se tahal a ani jeden z týmu nevedl o více jak jednu branku...zhruba po deseti minutách se zranil Luboš a tak jsme museli hrát o jednoho hráče méně v už tak oklestene sestavě...na konci prvního poločasu hosté vedli o jedinou branku 6:7. Ve druhém polocase obrany ještě více přitvrdily a branek padlo ještě méně...hostům se opět "podařil" deseti minutový výpadek,kdy se nepodařilo vstřelit branku, kdy se nedařilo zejména Zimmermannovi...bohužel domácí skóre otočili a zvítězili 13:12. Sestava : Majer,Priban,Havelka,Moravec,Hoblik,Zimmermann (6),Kakes (3),Kroft R. (3),Kroft L.,Šmíd. Rozhodčím zápasu byl M. Přikryl
V neděli jsme zajizdeli na půdu loňského stříbrného medailisty z Opatovic. Tento zápas předpovídal úplne jiný průběh zápasu než sobotní zápas v Krcine, jelikož domácí mají výborný útok a bylo na nás ve předu jestli jim budeme stíhat...první poločas byl opět vyrovnaný a oba týmy se střídali ve vedení, ale ani jeden z týmu si nevytvořil více jak dvoubrankový náskok...první poločas skončil vítězstvím domácích 9:8. Na začátku druhého poločasu padlo několik branek na obou stranách, nakonec se domácím podařilo vytvořit si náskok 14:11 a 15:12. Hosté se ale jeste stačili vzpamatovat a dotáhnout náskok na 15:15. Poté se vždy domácí dostali do jednogoloveho náskoku, ale hostům se vždy podařilo srovnat. Opatovicim se podařilo zhruba půl minuty před koncem vstřelit branku na 19:18. Měli jsme ještě chvilku výsledek alespoň zremizovat...vybojovali jsme si trest na prostředku pár vteřin před koncem...hod byl proveden na nohy beka a po hvizdu rozhodčího A. Lenfelda byl nařízen pokutový hod, který jsme proměnili a nakonec si odvezli bod za remízu 19:19. Sestava : Majer,Priban,Havelka,Moravec,Hoblik,Zimmermann (9),Kakes (6),Kroft R. (3),Kroft L.,Šmíd
          Další zápas nás čeká na domácím hřišti proti nováčkovi soutěže sokolu Podlazek,kteří si jako novackove moc nepocinaji a po odehraných čtyřech zapasech mají stejný počet bodů jako my - 5 a vyhrivaji se na třetím.místě prvoligové tabulky. Přijďte nás podpořit v co nejhojnejsim počtu, ať získáme další body.

Kontakt

Nhtymakov-muzi

Facebook: Tj Sokol Tymákov
Souřadnice GPS: Loc: 49°43'7.874"N, 13°30'53.25"E
Trenér a vedoucí:
Václav Majer

Nejbližší zápas našeho týmu : 

 

TOPlist