Info k zápasu 2. kola Tymákov - Újezd

08.09.2014 21:00

    Po minulém týdnu, kdy jsme doma porazili Nýřany 19:15 jsme v neděli 7.9. od 16:00 hostili loňského mistra z Plzně - Újezda. 

    Soupeř v minulém kole prohrál na domácím hřišti s celkem z Nezvěstic o jediný gol 16:17. Proti Újezdu se nám celkově moc nedaří a tak jsme do zápasu vstupovali s tím, že nemáme co ztratit a můžeme pouze získat. Do zápasu jsme nemohli počítat s Pavlem Nociarem,který u nás hostuje ze Žatce, kvůli poraněnému lýtku. Naopak už s námi mohl hrát Luboš Kroft, který musel vynechat minulý zápas s Nýřany. Začátek zápasu byl opatrný na obou stranách, kde byla vidět i nervozita, i kvuli tomu, jak byl zápas pro oba velmi důležitý. V osmé minutě byl stav 3:3, bylo to velmi vyrovnané. Poté se nám podařilo odskočit na rozdíl dvou branek až na stav 8:6 a i když se Újezdu podařilo snížit pul minuty před koncem na rozdíl jednoho golu, tak jsme měli ještě šanci na poslední útok, po krásné přihrávce z kraje na prostředek se nám podařilo vsítit poslední branku tohoto poločasu, stav po první puli byl tedy 9:7. Do druhého poločasu jsme měli výhoz a hned se nám podařilo vstřelit branku na stav 10:7. Poté oba aktéři utkání přidávali branky až do stavu 12:9, pak jsme prostřídali útok a na plac šli "čahouni", kterým se bohužel moc nedařilo a soupeř stáhl skore na 12:11. Po vystřídání se nám opět podařilo odskočit až na tři branky a zápas jsme dohrávali převážně v útočné třetině a nedali jsme tak šanci Újezdu stav korigovat, po posledním hvizdu rozhodčího Adámka z Příchovic byl na ukazatali stav 18:15 a tak jsme se mohli radovat z druhé domácí výhry v této sezoně. Sestava - brankáři: Majer Václav, Přibáň Dominik; obrana: Benedikt Martin, Moravec Kuba, Hoblík Pavel, Havelka Vilém; útok: Kakeš Pavel (2), Kroft Roman (4), Zimmermann Lukáš (9), Kroft Luboš (1), Nociar Daniel (2). 

    Příští dvě utkání odehrajeme na hřištích soupeřů, kdy vyjíždíme na dvoukolo na Moravu, v sobotu od 16:00 v Krčíně a v neděli od 11:00 v Opatovicích nad Labem, kteří v loňském roce získali stříbrné medaile. Snad se nám podaří uspět a přivezeme do Tymákova nějaké body z venku.  

Kontakt

Nhtymakov-muzi

Facebook: Tj Sokol Tymákov
Souřadnice GPS: Loc: 49°43'7.874"N, 13°30'53.25"E
Trenér a vedoucí:
Václav Majer

Nejbližší zápas našeho týmu : 

 

TOPlist