Info k zápasu 13.kola Plzeň-Újezd vs. Tymákov

14.04.2015 20:33

     Jaro se nám rozběhlo v plném proudu a my jsme hned na první zápas zavítali na hřiště obhájce titulu a vítěze zimního poháru Plzně-Újezda, tudíž nás nečekalo vůbec lehké utkání. Na podzim se nám je podařilo porazit a získat dva body, ovšem naše zimní příprava kvůli zaměstnání některých stála prakticky za nic, nevěděli jsme co od zápasu čekat.

      Do zápasu oba týmy vstoupili opatrně a nervózně, v šesté minutě byl stav utkání stále 0:0. Až v sedmé minutě se nám podařilo vstřelit první branku díky Lubošovi Kroftovi. Až do konce první půle se stav skóre překláněl z jedné strany na druhou, ale ani jeden z týmů si nedokázal vytvořit větší než jednobrankový náskok. Újezd měl ještě výhodu trestu po čase, který Vašek Majer bravurně zneškodnil a tak jsme šli do šaten s vedením o jednu branku 8:9.
Hned z prvního útoku se domácím podařilo srovnat a tak to šlo prvních osm minut na obou stranách, kdy se oba útoky prosazovaly. Ve třicáté osmé minutě neudržel nervy Lukáš Zimmermann a dostal za mluvení červenou kartu a tak hosté hráli pět minut oslabeni. Domácí toho využili a dostali se do vedení 13:11. Jakmile se hosté vrátili do plného počtu, začalo se opět dařit a během chvilky srovnat na 13:13. Dokonce se po pár útocích otočit a dostat se do vedení 13:15 a 14:16. Poté když se domácím podařilo snížit na jednu branku, tak hned z protiútoku hosté stav zvýšili o dvě branky až na konečných 16:18.
Celý zápas výborně odehrála celá obrana ve složení Pavel Nociar, Kuba Moravec a Martin Benedikt a za nimi odchytal fantasticky celý zápas Vašek Majer. V útoku se dařilo nejvíce Lubošovi Kroftovi, který dal 8 branek, Lukáš Zimmermann dal 3 branky, Pavel Kakeš 4 a Roman Kroft 3. Do branky byl ještě připraven Dominik Přibáň, na obranu Vilík Havelka a do útoku Milan Tlustý.
Díky vítězství jsme se posunuli na čtvrté místo prvoligové tabulky s patnácti body o skóre právě před Újezd s Přeštice.
Na konec bych chtěl ještě jednou vyzdvihnout výkon brankáře a obrany, kteří podali opravdu vynikající výkon!!!!!
      Příští víkend nás čeká dvoukolo, kdy na domácím hřišti v sobotu od 14:30 přivítáme momentálně druhý tým tabulky se sedmnácti body z Krčína a v neděli už od 8:30 soupeře z Opatovic nad Labem, kteří okupují předposlední jedenáctou příčku s devíti body.

Kontakt

Nhtymakov-muzi

Facebook: Tj Sokol Tymákov
Souřadnice GPS: Loc: 49°43'7.874"N, 13°30'53.25"E
Trenér a vedoucí:
Václav Majer

Nejbližší zápas našeho týmu : 

 

TOPlist